Hur byter jag mitt nuvarande lösenord?

Du kan ändra dessa uppgifter i din app genom att klicka på knappen "Inställningar",, längst ner till höger.

Klicka sedan på "Change Password".

Du kommer nu få upp en ruta med tre fält. I det första fältet skriver du in ditt nuvarande lösenord. I det andra fältet skriver du in det lösenord du vill byta till. I det tredje fältet så bekräftar du det nya lösenordet genom att skriva in det igen.

Klicka sedan på done uppe i högra hörnet för att bekräfta ändringen.