Mitt Glue Smart Lock svarar inte när jag klickar lås/lås upp i appen. Vad gör jag?

Om inte ditt Glue Smart Lock svarar när du klickar i appen, försök:

1. Starta om Bluetooth.

2. Starta om Glue-appen

3. Starta om din mobiltelefon.

4. Radera Glue-appen och ladda hem appen igen från AppStore eller Google Play. Logga sedan in med dina inloggningsuppgifter och försök igen.

5. Kolla att din telefon är uppkopplad till internet. Det kan hända att appen måste uppdatera sig mot Glues servrar vilket kräver en internetuppkoppling. Se till att ha slå på internet på din telefon och testa igen.

6. Kolla hur många permanenta användare som har tillgång till ditt Glue Smart Lock. För bästa upplevelse bör det max vara 10 användare som är registrerade till ett Glue Smart Lock.