Jag har ett nytt telefonnummer/emailadress. Hur kopplar jag det till mitt Glue-konto?

Du kan ändra dessa uppgifter i din app genom att klicka på knappen "Inställningar",, längst ner till höger. Klicka sedan på den information som du vill ändra och skriv sedan in det som du vill ändra till.

Ett verifieringsmeddelande kommer sedan skickas till din e-postadress eller ditt telefonnummer där du får bekräfta att du äger denna.

Efter att du har slutfört verifieringen så kommer din ändring träda i kraft.